SERVICE INSTALATII TERMICE

Service pentru instalatii termice in Bistrita in care sunt efectuate lucrari de reparatii pentru orice model sau piesa componenta doar cu firma Inst-Nistor! Aceasta dispune de personal special instruit in domeniu, capabil de a solutiona orice problema care intervine in cadrul acestor tipuri de instalatii.

Inst-Nistor ofera solutii complete pentru incalzirea oricarui tip de spatiu: de la comercializarea produselor propriu-zise, pana la executia lucrarilor de instalatii cu tot ce implica acestea (montare, punere in functiune, etc), pentru ca beneficiarii sa se bucure pe deplin de caldura in propria locuinta sau locul in care isi desfasoara afacerea.

Certificatul de garantie dar si perioada post-garantie ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de reparatii in situatiile in care instalatiile nu mai functioneaza asa cum trebuie, neavand acelasi randament ca la inceput.

Echipa care se va ocupa de eventualele defectiuni este alcatuita dintr-o echipa calificata si autorizata, cu o vasta experienta in acest domeniu.