SERVICE INSTALATII SANITARE

Firma Inst-Nistor din Bistrita asigura service pentru instalatii sanitare si nu numai, lucrari de reparatii in cadrul carora este depistata orice defectiune sau problema intalnita in cadrul acestora.

Cu o vasta experienta in montarea si punerea in functiune a instalatiilor sanitare, echipa Inst-Nistor repara orice instalatie de acest gen, indiferent de tipul sau marca acesteia. Parte din solutiile complete si moderne pe care le ofera firma in acest domeniu, alaturi de lucrarile de montaj si serviciile de consultanta, reparatiile sunt efectuate conform celor mai inalte standarde de calitate.

Compania Inst-Nistor ofera service pentru instalatiile sanitare aflate in perioada de garantie si post-garantie. Depistarea problemelor existente si remedierea lor folosind metode performante reprezinta principalul scop al acestor tipuri de servicii. Inst-Nistor reda posibilitatea utilizarii instalatiilor sanitare diverse, indiferent de spatiul in cadrul caruia sunt amplasate, fie acesta locuinte personale, spatii industriale, diferite institutii sau cladiri de tip business.