LUCRARI INSTALATII TERMICE

Sunteti in cautarea unei firme in Bistrita care executa lucrari de instalatii termice la cele mai inalte standarde disponibile in domeniu? Solutia dumneavoastra este compania Inst-Nistor care, pe langa serviciile profesionale oferite in acest sens, pune la dispozitie clientilor si o gama variata de produse pentru incalzirea diferitelor spatii.

Inst-Nistor activeaza pe piata de specialitate inca din anul 1991, iar in prezent a acumulat o vasta experienta in ceea ce priveste efectuarea lucrarilor de instalatii diverse. Compania dispune de personal calificat, si cel mai important, autorizat, cu ajutorul caruia realizeaza lucrari de instalatii termice indiferent de spatiul in care clientul doreste acest lucru, fie propria locuinta, o cladire de birouri, service auto, in cadrul unui spatiu industrial, etc.

Utilizand cele mai noi metode si tehnologii, echipa Inst-Nistor se ocupa de tot ceea ce presupune o astfel de lucrare, si anume de la montarea tevilor pana la cea a instalatiei propriu-zise si punerea in functiune a acesteia.